موافقت معاونت تحقیقات،فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد:

موافقت معاونت تحقیقات،فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد

کد خبر: 1300 تاریخ انتشار: 1399/8/27

🌐 موافقت معاونت تحقیقات،فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با صدور مجوز دو مرکز تحقیقاتی جدید و دو گروه پژوهشی دیگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

🔘 مرکز تحقیقاتی "آب و محیط زیست"
و مرکز تحقیقاتی "آینده پژوهی در علم و فناوری" و گروههای پژوهشی "گردشگری مذهبی و اربعین پژوهی" و "ادبیات و روانشناسی تربیت دینی کودکان و نوجوانان " مجوز فعالیت گرفتند.

🔘 مرکز تحقیقاتی "مطالعات علوم قرآن و حدیث با الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی " نیز پیشتر موفق به کسب مجوز گردیده بود.دانشگاه آزاد اسلامی  استان ایلام هم اکنون دارای سه مرکز تحقیقاتی  و هشت گروه پژوهشی می باشد که مجوز فعالیت آنها در سه ماهه اخیر صادر گردیده است.

🔘 تاسیس و راه اندازی این مراکز با تلاشها و رایزنی های گسترده  جناب آقای دکتر محمد میرزایی حیدری  ریاست محترم واحد و دکتر علی نوری معاونت محترم پژوهش و فناوری و مشارکت و همکاری اعضاء محترم هیات علمی گروهای مختلف و مرتبط آموزشی بویژه  آقایان دکتر علی رستمی،دکتر کرم خلیلی،دکتر فرامرز میرزازاده،دکتر مهرداد طهماسبی و خانمها دکتر اختر سلطانی و دکتر شهین غیاثی صورت گرفته است.

برچسب‌ها : صدور مجوز - علوم وتحقیقات - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1447    ديروز: 2089    اين ماه: 8047    تاکنون : 2731674