جهان‌بین در ایلام: هدف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی بس:

جهان‌بین در ایلام: هدف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی بسترسازی برای رشد فرهنگی دانشجویان است

کد خبر: 1299 تاریخ انتشار: 1399/8/18

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در دور جدید فعالیت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دنبال محصول نیستیم و فرآیند و بسترسازی برای رشد فرهنگی دانشجویان را پیگیری می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایلام، فرزاد جهان‌بین در نشست با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: این دانشگاه در بخش عناصر تأثیرگذار و اقطاب پنجگانه مورد نظر معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی موفق عمل کرده است.

وی با برشمردن اقطاب پنجگانه شامل سلوک مدیران، استادان، خانواده، فضای مجازی و تشکل‌ها، کانون‌ها و بسیج و تشریح وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نسبت به این پنج شاخص عنوان کرد: مدیران دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به‌ویژه رئیس این دانشگاه دارای روحیه انقلابی‌گری، تواضع، زیست مردمی و نگاه تربیتی همراه با تدبیر هستند.

برچسب‌ها : ایلام - جهان بین - دانشگاه

آمار بازدید       امروز: 1507    ديروز: 2089    اين ماه: 8107    تاکنون : 2731734