​راهنمای مراجعه به آموزشيار جهت تکميل پرونده الکتر:

کد خبر: 1295 تاریخ انتشار: 1399/8/14

ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹

در
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

داوطلب گرامی پذيرفته شده در يکی از مقاطع تحصيلی کاردانی پيوسته، کاردانی ناپيوسته، کارشناسی پيوسته، کارشناسی ناپيوسته،  کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، در صورت ثبت نام الکترونيکی و تحويل پرونده فيزيکی به دانشگاه منتظر دريافت اطلاعيه های آغاز کلاس های ويژه ترم اولی ها از همين طريق باشيد،

در غير اينصورت جهت ثبت نام الکترونيکی می ­بايست ابتدا به سامانه آموزشيار به آدرس www.edu.iau.ac.ir   از طريق " ثبت نام غيرحضوری پذيرفته شدگان ۹۹ "   مراجعه و ضمن تکميل فرم ها و ثبت اطلاعات درخواستی، مدارک مورد نياز را آپلود نموده و رسيد ثبت نام موقت دريافت نماييد.

درج شده است.

برای دريافت تاييديه تحصيلی از وزارت آموزش و پرورش به آدرس

emt.medu.ir مراجعه و به صورت الکترونيکی تاييديه تحصيلی ديپلم/پيش دانشگاهی و ... را دريافت نماييد.

فارغ التحصيلان دانشگاه های دولتی برای دريافت تاييديه تحصيلی خود به آدرس https://portal.saorg.ir  مراجعه نمايند.

برای دريافت تاييديه نظام وظيفه ( ویژه پذیرفته شدگان مرد که دارای کارت پایان خدمت نمی باشند) با در دست داشتن کارنامه قبولی به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه و تاييديه موقت را جهت ثبت نام اوليه دريافت نماييد.

عدم مراجعه به سامانه آموزشيار و عدم ثبت اطلاعات به صورت الکترونيکی به منزله انصراف شما از ادامه تحصيل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

برچسب‌ها : پدیزفته شدگان - راهنما - غیر حضوری

آمار بازدید       امروز: 1469    ديروز: 2089    اين ماه: 8069    تاکنون : 2731696