امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌‌نام و انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 1276 تاریخ انتشار: 1399/7/7
مهلت ثبت‌‌نام و انتخاب رشته پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی امروز (دوشنبه 7 مهر) پایان می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت‌‌نام و انتخاب رشته پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز (دوشنبه 7 مهر) به پایان می رسد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

برچسب‌ها : انتخاب رشته - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 2662    ديروز: 3209    اين ماه: 64592    تاکنون : 2659887