حضور فعال دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه دفاع مقدس و مقاومت در ایلام

کد خبر: 1265 تاریخ انتشار: 1399/7/2
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس حضوری پررنگ در نمایشگاه دفاع مقدس و مقاومت در ایلام داشت

حضور فعال دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه دفاع مقدس و مقاومت در ایلام

این نمایشگاه که با حضور استاندار ایلام، معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام، فرمانده سپاه استان، روسای دانشگاه هها و مراکز آموزشی ، مدیران کل و پیشکسوتان دفاع مقدس افتتاح شد با استقبال کم نظیر مردم مواجه شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در بازدید مسئولانی استان از غرفه واحد ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن اساتید مجرب و دانشجویان فرهیخته محلی برای نشر ارزشهای دفاع مقدس و تبیین آنها است.

دکتر محمد میرازیی حیدری اضافه کرد: امروز به برکت حضور مدیران انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش توجه به ارزشهای انقلاب و دقاع مقدس در سرلوحه برنامه های این دانشگاه قرار گرفته است.

وی گفت: ظرفیت عظیم سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی امروز با تمام توان در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی و با محوریت حل مسئله و کمک به توسعه استانها است.

وی بیان کرد: این دانشگاه آمادگی کامل برای انجام طرح ها و پروژهای تحقیقاتی با محوریت توسعه استان و با رویکرد حل مسئله دارد.

در این بازدید سردار جمال شاکرمی فرمانده سپاه استان به همراه سایر مسئولان استانی در جریان اقدامات و فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در زمینه های پژوهشی، تحقیقاتی ، آموزشی ، فرهنگی و ... قرار گرفتند.

غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نمایشگاه دفاع مقدس به همت و مدیریت پایگاه مقاومت اداری راه اندازی شده است

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دفاع مقدس - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 2552    ديروز: 3209    اين ماه: 64482    تاکنون : 2659777