حضور معاون وزیر صمت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 1252 تاریخ انتشار: 1399/6/15
معاون آموزش پژوهش وفناوری وزارت صمت از روند پیشرفت ساختمان در حال تجهیز سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام بازدید کرد.

در این بازدید دکتر برات قبادیان از 11 هسته فناور مستقر در مرکز رشد واحد ایلام  با ایده های تخصصی در زمینه های صنعتی، کشاورزی ، دارویی و و... بازدید وبه تشریح طرح ملی "تاپ" پرداخت .

معاون وزیرصمت تصریح کرد: همکاری بسیار خوب و نزدیکی بین وزارت صمت و دانشگاه آزاد اسلامی در جریان است و تفاهم نامه هایی نیز بین این وزارت خانه و دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر طهرانچی منعقد گردیده و قطعا همکاری دانشگاه و صنعت باعث شکوفایی صنعت و ایجاد اشتغال دوچندان، حل مشکلات صنعت و... می شود.

قبادیان  اضافه کرد: وزارت صمت با آغوش باز پذیرای کارهای تحقیقاتی و پژوهشی اساتید و دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و در قالب طرح تاپ است.

وی بیان کرد: ظرفیت و پتانسیل خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در زمینه آموزش، تحقیقات و کارهای پژوهشی ایجاد شده و باید این ظرفیت با همکاری دانشگاه و سازمان صمت ایلام به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: سازمان صمت ایلام باید با بررسی مشکلات و نیازهای علمی صنعت از طریق دانشگاه به حل مسئله بپردازد.

در این بازدی که جمعی از مدیران حوزه صنعت و اقتصاد ایلام معاون وزیر را همراهی می کردند ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن پتانسیل عظیم سخت افزاری و نرم افزاری در خدمت توسعه استان است.

محمد میرازیی حیدری اضافه کرد: یکی از مهمترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط فعلی که کشور تحت تحریم های ظالمانه استکبار جهانی است بحث "حل مسئله" و پاسخگویی دانشگاه به نیازهای ادارات و نهادهای هر منطقه است.

وی بیان کرد:سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام ماوایی برای جوانان انقلابی و پژوهشگران و محققین است.

رئیس سازمان صمت استان ایلام نیز ضمن تشریح تعامل خوب صنعت ودانشگاه در استان گفت: سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به سبب موقعیت جغرافیایی،  در منطقه دانشگاهی شهر ایلام و دسترسی آسان عموم جوانان و ایده پردازان قرار گرفته و این مرکز قطعا به محلی برای ارتباط بیشتر صنعت ودانشگاه تبدیل می شود.

وی بیان کرد همکاریهای نزدیک و موثری بین دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و سازمان صمت در جریان است و این همکاری ها با راه اندازی سرای نوآوری دوچندان می شود.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دانشگاه آزاد اسلامی - سرای نوآوری - صمت - معاون صمت - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1388    ديروز: 2089    اين ماه: 7988    تاکنون : 2731615