پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به سرپرست جدید دبیرخانه هیأت مؤسس

کد خبر: 1224 تاریخ انتشار: 1399/5/9
بدین وسیله انتصاب شایسته جنابعالی به سمت «سرپرستی دبیرخانه هیأت موسس» را تبریک و تهنیت می‏‌گویم.
دکتر طهرانچی با صدور پیامی، انتصاب «دکتر مهدی نوید ادهم» به سمت سرپرستی دبیرخانه هیأت مؤسس را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی انتصاب «دکتر مهدی نوید ادهم» به سمت سرپرستی دبیرخانه هیأت موسس را به وی تبریک گفت.

متن پیام دکتر طهرانچی به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر مهدی نوید ادهم

با اهداء سلام و تحیات

مسلماً تجربه، تخصص و توانمندی شما پشتوانه بایسته‌ای در این جایگاه محسوب می شود؛ مجموعه دانشگاه آمادگی کامل دارد با همدلی و تعامل مضاعف با حضرتعالی در جهت پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات موثری را انجام دهد.

آرزوی سلامتی، عزت و توفیق روزافزون برای جنابعالی را از خداوند منان مسألت دارم.

محمدمهدی طهرانچی

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر طهرانچی - هیات موسس

آمار بازدید       امروز: 1173    ديروز: 1612    اين ماه: 66465    تاکنون : 2502916