کد خبر: 1223 تاریخ انتشار: 1399/5/9
اولین رویداد مجازی ایده تا پدیده با حضور ایده پردازان و شرکت کنندگان مجازی در محیط آنلاین در حضور داوران و مدیران مروبوطه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد .

اولین رویداد مجازی ایده تا پدیده در ایلام برگزار شد/ مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام پذیرای ایده پردازان و جوانان خلاق استان است

در این رویداد بیش از ۵۰ نفر حضور داشتند که در نهایت به ۱۳ ایده  دریافتی داوری گردید. دکتر محمد میرزایی حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد  ایلام   با اشاره به حمایت دانشگاه  آزاد  اسلامی از مرکز رشد  دانشگاه و ایده پردازان و حمایت از رویداد های استانی گفت: صنعت و دانشگاه در کنار هم میتوانند خلاهای موجود و فضاهای خالی را تکمیل کرده و به پیشرفت صنایع و اشتغال استان کمک کنند.

وی بیان کرد:  مرکز رشد دانشگاه آزاد ایلام پذیرای ایده پردازان و جوانان خلاق استان است
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: این مرکز که در آینده در مکانی جدید و پویا افتتاح خواهد شد درصدد تحولی چشمگیر در عرصه فناوری و اشتغال استان است.
دکتر میرزایی حیدری گفت: برگزیدگان رویداد علاوه بر جوایز نقدی از حمایت های شرکت شهرک های صنعتی و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام بهره‌مند خواهند شد.
وی افزود : ایده و خلاقیت جوانان استان در مسیر صنعت میتواند گامی موثر در ایجاد واحدهای صنعتی دانش محور ، بهبود کیفیت و بازاریابی و فروش محصولات باشد و به همین جهت در طی سال چندین رویداد با موضوعات مختلف طراحی و با کمک سایر سازمانها به مرحله اجرا خواهیم برد.

در این رویداد که در چند مرحله   بصورت مجازی صورت گرفت ۴ ایده  برگزیده زیر انتخاب شدند :
نفر اول آقای جواد میرزایی با ایده سیستم ضدقفل ترموستات
نفر دوم مسعود عزیزی با ایده سوکت هوشمند مدیریت انرژی و تشخیص نشت گاز
نفر سوم حسین حیدری با ایده تولید نخ نانو پلی استر
نفر چهارم زهرا پاکدل با ایده اپلیکیشن کاریابی و اشتغال ایلام صنعت

به برگزیدگان جوایز نقدی و امتیازات حمایتی ویه و به تمام ایده پردازان لوح تقدیر و اهدا شد.

این رویداد با همکاری مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و شرکت شهرکهای صنعتی استان ایلام برگزار گردید.

برچسب‌ها : ایده پردازی - مرکز رشد - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1007    ديروز: 1612    اين ماه: 66299    تاکنون : 2502750