مهلت ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تا 5 مرداد تمدید شد

کد خبر: 1221 تاریخ انتشار: 1399/5/1

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تا 5 مرداد ماه تمدید شد.

متقاضیان برای ثبت نام باید به سامانه منادا به نشانی http:// monada.iau.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

گفتنی است با توجه شرایط خاص پیش آمده در کشور به واسطه شیوع بیماری کرونا و به منظور رضایت خاطر دانشجویان و جلوگیری از ترددهای بی مورد و خطرات ناشی از آن و همچنین پیشگیری از سرایت ویروس کرونا صرفاً به درخواست هایی که از طریق سامانه «منادا» ارسال شود، رسیدگی می شود.

تمامی مراحل و فرایند رسیدگی به درخواست‌های نقل و انتقال دانشجویی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان باید از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خودداری کنند.

لازم به ذکر است مهلت تمدید ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پس از 5 مردادماه تمدید نمی شود.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - مردادماه - نقل و انتقال دانشجو

آمار بازدید       امروز: 971    ديروز: 1612    اين ماه: 66263    تاکنون : 2502714