اطلاعیه مهم :

نحوه ورود به سامانه سیدا امتحانات غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

کد خبر: 1216 تاریخ انتشار: 1399/4/3
دانشجویان هر یک از واحد های دانشگاه آزاد ، که با اعلام ستاد آموزش مجازی دانشگاه آزاد امتحانات پایان ترم آن ها به صورت غیر حضوری و مجازی برگزار می شود باید طبق آخرین تقویم آموزشی اعلام شده از سوی دانشگاه ، در آزمون های غیر حضوری آنلاین و یا آفلاین هر یک از دروس شرکت کنند .

نحوه ورود به سامانه سیدا امتحانات غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

دانشجویان هر یک از واحد های دانشگاه آزاد ، که با اعلام ستاد آموزش مجازی دانشگاه آزاد امتحانات پایان ترم آن ها به صورت غیر حضوری و مجازی برگزار می شود باید طبق آخرین تقویم آموزشی اعلام شده از سوی دانشگاه ، در آزمون های غیر حضوری آنلاین و یا آفلاین هر یک از دروس شرکت کنند .  پیش از این اشاره شده که یکی از سامانه های معرفی شده برای برگزاری غیر حضوری امتحانات دانشگاه آزاد ، سامانه سیدا می باشد که اغلب دانشجویان برای ثبت نام غیر حضوری و استفاده از سایر امکانات ارائه شده ، قبلا با این سایت آشنا شده اند

لازم به ذکر است که لینک ورود به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام: sida.:   217.219.203.16

دانشجویان دانشگاه آزاد به منظور شرکت در امتحانات غیر حضوری خود باید به سایت سیدا دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه کنند .

مراحل ورود به سامانه سیدا امتحانات غیرحضوری دانشگاه آزاد :

1 - ورود به سامانه سیدا دانشگاه محل تحصیل

2 - ورود به صفحه شخصی دانشجویی با استفاده از نام کاربری و رمز عبور

3 - انتخاب گزینه " آزمون آنلاین تستی " از منوی سمت راست صفحه

4 - مشاهده لیست دروس ترمی دانشجو و تاریخ و ساعت آزمون هر درس

5 - انتخاب گزینه " شروع آزمون " در بازه زمانی ساعت و تاریخ تعیین شده

6 - مشاهده جزئیات آزمونی ( نام درس ، تعداد سوال ، مدت زمان و ... ) در صفحه " اطلاعات آزمون "

7 - ورود به صفحه آزمون و پاسخ به سوالات امتحان یکی پس از دیگری

در خصوص روند آزمون 2 نکته باید ذکر شود که اولین گزینه این است که مدت زمان امتحان در ابتدای آغاز آزمون اعلام می شود و دانشجویان باید حتما در مهلت ارائه شده به سوالات پاسخ دهند . دومین نکته این است که در صورت ثبت نهایی پاسخ یک سوال و انتخاب گزینه سوال بعدی امکان ویرایش پاسخ سوال قبل وجود ندارد .

نکته حائز اهمیت این است که دانشجویان دانشگاه آزاد باید برای شرکت در آزمون های غیر حضوری باید حتما بدهی شهریه ترم را پرداخت کنند . دانشجویان دانشگاه آزاد به منظور اطلاع از تقویم آموزشی این دانشگاه می توانند مقاله زیر را مطالعه کنند .

"معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام"

برچسب‌ها : امتحانات - دانشجویان - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 431    ديروز: 2354    اين ماه: 54150    تاکنون : 2416847