شهید چمران الگویی بی نظیر برای اساتید دانشگاه

کد خبر: 1214 تاریخ انتشار: 1399/4/2
در طول تاریخ آسمان علم و دانش ستارگان فراوانی را به خود دیده است که یکی از این ستارگان شهید چمران است.

گام دوم انقلاب و گذر از گردنه های پر فراز و نشیب آن بدون تلاش عالمان و استادانی که عارفانه این مسیر را شناخته و مجاهدانه آن را طی نمایند محقق نمی شود. بی شک شهید چمران نماد و الگویی کم نظیر از شخصیت هایی است که در عرصه علم پیشتاز و هم در سنگر فعالیت های سازنده فرهنگی علم داری نمود و در میدان رزم و شهادت از همه هستی خود در راه خدا و تحقق اهداف انقلاب اسلامی مایه گذاشت.

چه نیکوست اساتید و فرهیختگان دانشگاهی با الگوبردای از چنین قله رفیع علم و جهاد و شهادت، مسیر سبز تحقق تمدن نوین اسلامی را طی نمایند.

به همین مناسبت بر خود لازم می دانم که یاد و خاطره شهید چمران را گرامی داشته و روز استاد بسیجی را به همه اساتید عزیز بویژه اساتید بسیجی تبریک عرض نمایم.

حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام

برچسب‌ها : استکبار ستیزی - دانشگاه - شهید چمران

آمار بازدید       امروز: 1025    ديروز: 2135    اين ماه: 10816    تاکنون : 2606111