یکشنبه در واحد ایلام برگزار می شود/ وبینار نشست هم اندیشی با عنوان ناقوس افول امریکا

کد خبر: 1210 تاریخ انتشار: 1399/3/25
وبینار نشست هم اندیشی بین المللی با موضوع "ناقوس افول آمریکا (بررسی و تحلیل اعتراضات اخیر در آمریکا و تاثیر آن بر این کشور)" بصورت‌ مجازی و با حضور میهمانانی از اروپا.

از کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی دعوت میشود با حضور در سرویس جلسات آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.daan.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .

سامانه دانشگاه هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی. استان ایلام - هم اندیشی اساتید دانشگاه

تاریخ جلسه۱۳۹۹/۳/۲۵
ساعت ۱۰:۳۰ صبح

همچنین با مراجعه به لینک بالا میتوانید از راهنمای سایت استفاده نمایید.

دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی در دانشگاه های آزاد اسلامی ایلام

برچسب‌ها : افول امریکا - نهاد رهبری - هم اندیشی

آمار بازدید       امروز: 330    ديروز: 2354    اين ماه: 54049    تاکنون : 2416746