قابل توجه دانشجویان گرامی :

امتحانات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با یک هفته تاخیر برگزار خواهد شد

کد خبر: 1206 تاریخ انتشار: 1399/3/24
مقرر شد امتحانات مورخ 24 تا 29 خرداد به تاریخ 21 تا 26 تیر براساس روز و همان ساعت مندرج در کارت ورود به جلسه تغییر یابد.

امتحانات تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با یک هفته تاخیر برگزار خواهد شد.

با توجه به تاکید استاندار ایلام به عنوان رئیس ستاد کرونای استان و  استانداری ایلام و درخواست والدین و خانواده های دانشجویان ، امتحانات تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام  با یک هفته تاخیر برگزار خواهد شد.

تغییر در برنامه متعاقباً به اطلاع خواهد رسید.

برچسب‌ها : امتحانات - کرونا - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 367    ديروز: 2354    اين ماه: 54086    تاکنون : 2416783