پیام تسلیت رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به مناسبت درگذشت عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی

کد خبر: 1198 تاریخ انتشار: 1399/2/28
اینجانب ضمن اظهار تسلیت این مولمه معظمه به خانواده های محترم فارغی بالاخص همسر گرامی و فرزند دلبند ایشان ،دانشجویان، شاگردان و همه همکاران داغدار،‎ازخداوند منان علو درجات، آمرزش اخروی و رحمت واسعه الهی برای آن فقید سعید و آرزوی صبر و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت می نمایم.

إنا لله وإنا إلیه راجعون

إذا مات العالم ثُلم في الإسلام ثَلمة لا يسدّها

شيء إلى يوم القيامة

خبر درگذشت ناباورانه دکتر عبدالعلی فارغی از اساتید متخلق به اخلاق الهی و فرهیخته بنام استان و تقارن آن باشهادت ابرمظلوم تاریخ امیرالمومنین علی (ع)  موجب تاثر و تألم قلبی اینجانب گردید. تردیدی نیست فقدان این انسان وارسته ثلمه ای جبران ناپذیر برای جامعه علمی و دانشگاهی و علی الخصوص دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام خواهد بود که از وجود ذی جود ایشان بهره مند بوده وایشان منشاء خدمات علمی و فرهنگی شایانی برای آن بوده است. طبعاً سالها باید بگذرد تا بتوان اندکی از این خلاء راجبران نمود.

با احترام

دکتر محمد میرزائی حیدری

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد

اسلامی استان ایلام