رحلت همکار گرامی دکتر عبدالعلی فارغی عضو هیات علمی واحد ایلام و تسلیت به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی ایلام

کد خبر: 1197 تاریخ انتشار: 1399/2/27
خبر تأسف ‌بار فقدان همکار گرامی شادروان، دکتر عبدالعلی فارغی از اساتید برجسته دانشگاه آزاد اسلامی ایلام ، استاد اخلاق و الگوی علم و عمل و نجابت در سالروز شهادت ابر مرد تاریخ علی بن ابیطالب (ع) موجب اندوه فراوان گردید.

با نهایت تاثر و تاسف، درگذشت آن همکار گرامی را به خانواده داغدارشان و جامعه دانشگاهی استان به ویژه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام تسلیت عرض نموده، از پیشگاه ایزدمنان برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز صبر و شکیبایی مسئلت می نماییم.

بی تردید زحمات و خدمات ماندگار، ارزنده و خالصانه ایشان در طول سال ها تلاش و آموزش جوانان نخبه این مرز و بوم در این واحد دانشگاهی که نشان از تعهد و وجدان کاری این عزیز سفرکرده به استان و دانشگاه بود ، تا سالیان سال ماندگار خواهد بود.

روحش شاد و یادش گرامی باد

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

برچسب‌ها : استاد - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر فارغی

آمار بازدید       امروز: 955    ديروز: 2135    اين ماه: 10746    تاکنون : 2606041