اهدای خون توسط اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام

کد خبر: 1196 تاریخ انتشار: 1399/2/27
همزمان با ایام لیالی قدر و شهادت حضرت امام علی (ع) و فراخوان سازمان انتقال خون ایلام و در راستای مبارزه با ویروس کرونا و کاهش ذخایر خونی استان ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به همراه جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام با حضور در پایگاه انتقال خون شهر ایلام نسبت به اهدای خون اقدام کردند.

همزمان با ایام لیالی قدر و شهادت حضرت امام علی (ع) و فراخوان  سازمان انتقال خون ایلام و در راستای مبارزه با ویروس کرونا و کاهش ذخایر خونی استان ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به همراه جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام با حضور در پایگاه انتقال خون شهر ایلام نسبت به اهدای خون اقدام کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام همیشه و در همه حال همراه و یاور مسئولان و مردم شریف استان ایلام هستند.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در برهه های مختلف از زلزله و سیل ، آتش سوزی جنگل ها و مراتع گرفته تا مبارزه با ویروس کرونا با تمام امکانات و پتانسیل های سخت افزاری و نرم افزاری در خدمت مردم ایلام بوده است.

وی بیان کرد: حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام در قالب پویش مقابله با کرونا در راستای زنده نگاه داشتن فرهنگ ایثار و پاسداشت آن است .

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی همواره محل ترویج فرهنگ ایثار و کمک به هم نوع بوده  و در این راستا همه پای کار هستند.

برچسب‌ها : اهدای خون - کرونا - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1126    ديروز: 2135    اين ماه: 10917    تاکنون : 2606212