برگزاری اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به صورت ویدئوکنفرانس

کد خبر: 1187 تاریخ انتشار: 1399/2/20
اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به صورت ویدئوکنفرانس و با حضور دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، سرپرست دبیرخانه هیات امنای استان ایلام، روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام برگزار شد.

در این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بر رعایت دستورالعمل های سازمان مرکزی در خصوص جلوگیری از انتشار ویروس کرونا تاکید کرده و خواستاری نظارت و پیگیری روسای واحدهای دانشگاهی در خصوص برگزاری کلاس های درسی دانشگاه به صورت مجازی شد.

برچسب‌ها : کرونا - میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 793    ديروز: 2186    اين ماه: 6040    تاکنون : 2668121