ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در خدمت توسعه استان است

کد خبر: 1185 تاریخ انتشار: 1399/2/13
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی استان است و ظرفیت علمی و پژوهشی ان در خدمت توسعه استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در دیدار با وزیر جهادکشاورزی

ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در خدمت توسعه استان است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت:  دانشگاه آزاد اسلامی ایلام یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی استان است و ظرفیت علمی و پژوهشی ان در خدمت توسعه استان است.

دکتر محمد میرزایی حیدری در دیدار با  خاوازی وزیر جهاد کشاورزی که برای افتتاح ۱۲۳ طرح و پروژه مهم کشاورزی به ایلام سفر کرده بود افزود:  دانشگاه آزاد اسلامی ایلام با تکیه بر پتانسیل عظیم استان در حوزه کشاورزی اقدام به راه اندازی رشته های مرتبط از مقطع کاردانی تا دکتری در این حوزه نموده است و نقش این دانشگاه در ارتقای علمی دست اندرکاران بخش کشاورزی  کم نطیره است به طوریکی اکثر دانش آنوختگان حوزه کشاورزی، اب و خاک و جنگل کاری در استان  دانش اموخته این دانشگاه هستند.

وی بیان کرد: حوزه کشاورزی یکی از مهمترین محورهای توسعه استان است و دانشگاه ازاد اسلامی با  داشتن اعضای هیات علمی مجرب  می تواند در ارتقای سطح کیفی و کمی  محصولات با راه اندازی مراکز تحقیقاتی در مهران و دهلران به عنوان دو قطب کشاورزی استان وارد عمل شود.

وی از وزیر جهاد کشاورزی خواست تا با واگذاری زمین‌مناسب در این دو شهرستان زمینه حضور بیشتر دانشگاه ازاد اسلامی در توسعه بخش کشاورزی را فراهم کند.

در این دیدار که استاندار ایلام نیز حضور داشت ، دکتر خاوازی وزیر جهاد کشاورزی بر  ورود بیشتر دانشگاهها به کارهای علمی و تحقیقاتی کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: برای ارتقای سطح کیفی و کمی محصولات باید همکاری بیشتری بین مراکز آموزش عالی استان و  تمام زیر مجموعه های وزارت جهاد کشاورزی در استان صورت گیرد.

برچسب‌ها : ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - وزیر جهاد کشاورزی

آمار بازدید       امروز: 258    ديروز: 2354    اين ماه: 53977    تاکنون : 2416674