پیام تبرک ماه مبارک رمضان

کد خبر: 1184 تاریخ انتشار: 1399/2/10
وزش نسیم روح بخش ماه مبارک رمضان بر دلهای مومنان فرصتی بزرگ را فراهم آورده تا خود را به قرب خداوند متعال و عرصه خلافت الهی نزدیک نمایند. بی شک یکی از بارزترین مقامهای انسان خلیفه الهی شدن است که بر اساس آن مومن آینه ای از اوصاف الهی خواهد بود. لازمه رسیدن مومن به این حد از کمال و مقام خلیفه الهی فراهم بودن شرایط درونی و بیرونی است.

«شهر فیه دعیتم الی ضیافه الله»(پیامبر اکرم ص خطبه شعبانیه)

در این ماه که به مهمانی خداوند فرا خوانده شده ایم و به فرموده پیامبر اسلام (ص) شیاطین درغل و زنجیرند، دعاها مستجاب و اعمال مقبول است زمینه های درونی و بیرونی برای شبیه شدن انسان به خدا را در اختیار انسان قرار داده است. در واقع ماه رمضان ماه تشبه به خداوند متعال است.

فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و طاعت و ماه تقر ب به خداوند را به همه دانشگاهیان و فرهیختگان تبریک عرض می نمایم و از خداوند برای همه آرزوی توفیق بهره برداری از الطاف و عنایات الهی را در این ماه خواستارم.

حجت الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام

برچسب‌ها : ماه بندگی و طاعت - ماه رمضان - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 381    ديروز: 2354    اين ماه: 54100    تاکنون : 2416797