دانشگاه موتور محرکه ایجاد جهش تولید در کشور است

کد خبر: 1181 تاریخ انتشار: 1399/1/31
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشگاه ها با داشتن کادر هیات علمی متعهد و متخصص موتور محرکه ایجاد جهت تولید در کشور هستند.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: با تدبیر و دور اندیشی مدیریت انقلابی و مردمی امروز  دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین و مهمترین نهادهای کشور در بحث جهت تولید است و در این راستا از چند سال قبل تر  بحث اقتصاد دانش بنیان ، ایجاد زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری ريالی ،  حرکت به سمت دانشگاه مهارت افرین به جای آموزشی صرف و حله مسئله های ملی و منطقه ای ، ایجاد رشته های عملیاتی و مرتبط با تولید را در دستور کار قرار داده اند.

وی بیان کرد: برای ایجاد جهش تولید نیازمند ورود دانشگا هها و پتانسیل آنها به عرصه تولید هستیم و در این رابطه دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با داشتن زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری با رویکرد انقلابی گری و جهش آفرینی در حل مشکلات استان در خدمت مدیران تصمیم گیر استان است.

وی گفت: این دانشگاه با داشتن آزمایشگاه های معتبر ، کادر هیات علمی مجرب، رشته های مرتبط با تولید، پناسیل عظیم فکری و عملیاتی دانشجویان ماوای برای انجام طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دستگاه های مسئول در امر تولید در این استان است.

وی اضافه کرد: مسیر جهش تولید از دانشگاه هها می گذرد و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مجموعه ای انقلابی یکی از دانشگاه های پیشرو در این زمینه خواهد بود.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری هرسال با دور اندیشی و تدبیر نقشه راه کشور را ترسیم می نمایند و بر ماست تا سازوکار این مسیر را مهیا کنیم و قطعا با تحقق این شعار خودباوری در داخل و سد  تحریم های ظالمانه نظام سلطه شکسته می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه راهبردی و تفکر کادرسازی با محوریت نیروهای جوان و انقلابی در گام دوم انقلاب با جهش تولید در حوزه های فرهنگی، علمی ، پژوهشی و تولیدی، با افق تمدن سازی و انشاا... متصل به ظهور حضرت بقیه الله الاعظم به راه خود ادامه می دهد و قطعا در این مسیر موفق خواهد بود.

وی بیان کرد: برای ایجاد جهش تولید در کشور نیازمند نیروهای متخصص و متعهد ، با جسارت و شجاعت در تصمیم گیری و تصمیم سازی هستیم.

برچسب‌ها : ایلام - جهش تولید - میرزایی حیدری

آمار بازدید       امروز: 492    ديروز: 2354    اين ماه: 54211    تاکنون : 2416908