رتبه جهانی دانشگاه آزاد اسلامی با دو پله ارتقا دورقمی شد

کد خبر: 1180 تاریخ انتشار: 1399/1/31
براساس آخرین ویرایش پایگاه طلایه داران علم کلاریویت آنالاتیکس(ESI)، دانشگاه آزاد اسلامی با دو پله ارتقا در جایگاه 99 جهان در تولیدات علمی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بابک نگاهداری معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی با اعلام این خبر، گفت: طبق آخرین ویرایش پایگاه طلایه داران علم کلاریویت آنالاتیکسEssential Science Indicators (ESI) که در اواخر اسفندماه 98 منتشر شد، دانشگاه آزاد اسلامی با دو پله ارتقا در جایگاه 99 جهان در تولیدات علمی قرار گرفت.

دکتر نگاهداری افزود: رتبه دانشگاه در آخرین گزارش در دی ماه 1398، 101 گزارش شده بود که در آخرین بروزرسانی آن پایگاه به تاریخ 22 اسفند سال 98 (12 مارس سال 2020) با 2 پله صعود به جایگاه 99 رسیده است.

همچنین میزان استناد به ازای هر مقاله نیز از 8.39 به 8.65 افزایش یافته که نشان دهنده رشد کیفی دانشگاه است.

تصویر زیر نشان دهنده رتبه جهانی دانشگاه براساس تعداد مستندات علمی نمایه شده در وب آو ساینس (WOS) است.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر نگاهداری - رتبه جهانی

آمار بازدید       امروز: 1059    ديروز: 1612    اين ماه: 66351    تاکنون : 2502802