اقدامات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در مقابله با کرونا

کد خبر: 1170 تاریخ انتشار: 1398/12/27
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: با شیوع کرونا در استان ایلام و پای کار بودن ادارات و نهادهای مختلف ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نیز در قالب تیم انجمن میکروبیولوژی با همکاری بسیج اساتید واحد ایلام اقدام به گندزدایی بیمارستان مصطفی خمینی شهر ایلام که محل بیماران کرونایی است ، نموده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: با شیوع کرونا در استان ایلام و پای کار بودن ادارات و نهادهای مختلف ،  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نیز در قالب تیم انجمن میکروبیولوژی با همکاری بسیج اساتید واحد ایلام اقدام به گندزدایی بیمارستان مصطفی خمینی شهر ایلام  که محل بیماران کرونایی است ، نموده است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: توزیع 1000 عدد پوستر بین اصناف شهر ایلام، توزیع 1000 عدد تراکت آموزشی ، گندزدایی محوطه های بیماستان ها و دانشگاه و معابرعمومی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایلام گوشه ای دیگر از تلاش دانشجویان این واحد دانشگاهی است.

وی بیان کرد در صورت نیاز تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری این دانشگاه از جمله سالن های  ورزشی ، آزمایشگاه های پیشرفته و ... در اختیار مدیریت استان جهت مقابله با این ویروس قرار می گیرد.

وی تصریح کرد با توجه به کمبود مواد ضد عفونی کننده و نگرانی مردم ایلام ، این واحد دانشگاهی در صورت صدور مجوزهای لازم توانایی تولید مواد ضد عفونی کننده  و توزیع آن بین مردم دارد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - کرونا - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 769    ديروز: 2186    اين ماه: 6016    تاکنون : 2668097