دانشگاه در خط مقدم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی است

کد خبر: 1148 تاریخ انتشار: 1398/11/15
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: مراکز آموزش عالی کشور و به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط کنونی در خط مقدم دفاع از دستاوردهای گرانسنگ انقلاب اسلامی و تبیین آن برای مردم است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: دهه مبارکه فجر مقطع زمانی مناسبی برای اطلاع رسانی و بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در 4 دهه گذشته و مقایسه آن با دوران تاریک و منحوس رژیم پهلوی است و در این رابطه اساتید و دانشجویان در خط مقدم  ایجاد روحیه امید و خودباوری و بیان افتخارات ملی به مردم هستند.

وی بیان کرد: دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی کم نظیر است به طوریکه جمهوری اسلامی در نانو، هوا فضا، فن آوری هسته ای و... جزء  کشورهای برتر دنیا است و این مرهون تلاش مضاعف جامعه دانشگاهی و اساتید انقلابی و متعهد و متخصص است.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی در گام دوم انقلاب با تاسی از آرمان های بلند امام راحل و منویات مقام معظم رهبری دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی خواهد بود و این دانشگاه به عنوان مولد انقلاب اسلامی با تمام توان در حل مسئله در خدمت نظام و مردم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران تنها انقلاب بزرگ در دنیا بود که بدون وابستگی به شرق و غرب شکل گرفت و تداوم یافت و امروز بیش از هر زمان دیگری و با اقتدار به راه خودش ادامه می دهد و در شرایط سخت و پیچیده بین الملی و منطقه امروز ایران اسلامی امید ملت های آزادیخواه منطقه و جهان است.

دکتر میرزایی حیدری تصریح کرد: تبیین نقش محوری انقلاب اسلامی در معادلات جهانی و منطقه و دفاع از ملت های مظلوم در عراق، یمن،  لبنان ،  فلسطین و...و هدایت و رهبری جریان مقاومت وظیفه ای سنگین و راهبردی است که باید اساتید به عنوان فرماندهان جنگ نرم و دانشجویان به عنوان افسران این جبهه آن راه هدایت و برای مردم تبیین و تحلیل کنند.

وی بیان کرد: در زمان رژیم منحوس پهلوی فقط یک دانشکده با چند دانشجو در ایلام فعال بوده است و امروز ما شاهدیم به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بیش از 35 مرکز آموزش عالی  در دورترین و محروم ترین نقاط استان با بیش از 30 هزار دانشجو مشغول هستند و دانشجویان بدون دغدغه با بهره مندی از بهترین امکانات نرم افزاری و  سخت افزاری در بهترین رشته های تحصیلی در کنار خانواده مشغول تحصیل هستند.

وی گفت: علیرغم اینکه به واسطه محرومیت و درگیر بودن در جنگ تحمیلی ایلام به عنوان آخرین استان کشور در آن دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفت ، امروز ما شاهدیم این دانشگاه یکی از بزرگترین دانشگاه های استان با داشتن 8 واحد و مرکز آموزشی و بیش از 30هزار فارغ التحصیل در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است .

برچسب‌ها : دهه فجر - میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 756    ديروز: 1615    اين ماه: 30709    تاکنون : 2178879