حضور هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام در مراسم ویژه آغاز دهه فجر دانشگاهیان ایلام

کد خبر: 1147 تاریخ انتشار: 1398/11/13
هیات رئیسه، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام با حضور در دانشگاه ایلام در مراسم ویژه آغاز ایام یوم الله دهه مبارکه فجر و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام شرکت کردند.

در این مراسم که با حضور جامعه دانشگاهی استان و میزبانی دانشگاه ایلام برگزار شد ، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و رئیس دانشگاه ایلام به بیان دستاوردهای انقلابی اسلامی پرداختند.

عطر افشانی و تجدید میثاق  با آرمان های بلند شهدا و امام شهدا از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در حاشیه این مراسم مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام به خبرنگار ما گفت: دهه مبارکه فجر حکم  غدیر انقلاب دارد چرا که در این ایام بزرگترین نعمت که تشکیل نظام اسلامی است رقم خورده و  نظامی شکل گرفت که آرزوی همه انبیا و اولیای الهی و سپیده صبح انقلاب مهدوی است.

حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد اضافه کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی باعث به کرسی نشاندن گفتمان دینی در عرصه عالم و آغاز خیزش اسلامی در جهان شد.

وی اضافه کرد: ایام الله دهه مبارکه فجر میثاق دوباره با امام راحل، شهدای انقلاب و پاسداری از این شجره طیبه است.

وی به برخی از بایسته های جامعه دانشگاهی و دانشجویان اشاره کرد و گفت: دانشجویان و اساتید باید به شناخت بیشتر از وضعیت ایران در دوره رژیم منحوس پهلوی پرداخته  و دستاوردهای گرانسنگ انقلاب و ثمرات علمی، سیاسی، اجتماعی ، انسانی و نقش الهام بخش آن را نیز  تبیین کنند و همچنین در این راستا  باید به دفاع از دستاوردهای انقلاب و نقد منصفانه آن نیز پرداخته شود.

برچسب‌ها : دانشگاه ایلام - دهه مبارکه فجر - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 836    ديروز: 2186    اين ماه: 6083    تاکنون : 2668164