فراخوان ارسال آثار هنری پیرامون زندگی و ابعاد شخصیتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی

کد خبر: 1146 تاریخ انتشار: 1398/11/13
فراخوان ارسال آثار هنری "سرو بلند انقلاب اسلامی" در رشته های نگارگری، نقاشی و خوشنویسی پیرامون زندگی و ابعاد شخصیتی سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دانشگاه استاد فرشچیان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان در راستای اهداف و رسالت خویش انجام امور آفرینش های هنری با محوریت نگارگری، نقاشی و خوشنویسی پیرامون زندگی، ابعاد شخصیتی، اثرات و برکات سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همچنین آثار شهادت آن قهرمان گفتمان مقاومت، را بر عهده گرفته و با تشکیل دبیرخانه ویژه برآن شده تا آثا ماندگاری را با همکاری و حمایت اساتید پیشکسوت و مشارکت هنرمندان خلاق در حوزه های نگارگری، نقاشی و خوشنویسی گرد آوری، ثبت و مستند کند.

علاقمندان می توانند آثار هنری خود در سه رشته نگارگری، نقاشی و خوشنویسی را تا تاریخ 15 بهمن ماه 1398 به آدرس دبیرخانه آفرینش های هنری "سرو بلند انقلاب اسلامی" تهران، میدان انقلاب، خیابان دوازده فروردین، خیابان شهید نظری، شماره 97، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ویژه هنرهای اسلامی ایرانی استاد محمود فرشچیان ارسال کنند.

گفتنی است آثار ارسال شده توسط هیات داوران رشته های مربوطه ارزیابی و در روز 22 بهمن نتایج نهایی اعلام می شود.

شرکت برای تمامی هنرمندان و علاقه مندان سراسر کشور آزاد است.

برچسب‌ها : استاد فرشچیان - دانشگاه آزاد اسلامی - فراخوان

آمار بازدید       امروز: 946    ديروز: 1615    اين ماه: 30899    تاکنون : 2179069