30 دی؛ آخرین مهلت تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد

کد خبر: 1136 تاریخ انتشار: 1398/10/24
تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی تا 30 دی ماه ادامه دارد.
تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی تا 30 دی ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش، ثبت‌نام تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که 30 آبان آغاز شده بود، تا روز دوشنبه 30 دی ماه ادامه دارد.

متقاضیان پذیرش در این مقطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس http://azmoon.net نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل‌ها اقدام کنند و مطابق تقویم زمانی اعلام‌شده جهت تکمیل فرآیند ثبت‌نام، به واحدهای دانشگاهی موردنظر خود مراجعه کنند.

برچسب‌ها : تکمیل ظرفیت - دانشگاه آزاد اسلامی - کاردانی و کارشناسی

آمار بازدید       امروز: 2574    ديروز: 1933    اين ماه: 32602    تاکنون : 2395299