آیین گرامیداشت و میثاق با سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی در واحد ایلام برگزار شد

کد خبر: 1135 تاریخ انتشار: 1398/10/14
آیین گرامیداشت و میثاق با آرمان های بلند سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی با حضور هیات رئیسه دانشگاه، روحانیت معزز، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام برگزار شد.

در آین آیین که دکنر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام ، روسای واحدهای تابعه ، هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام حضور داشتند مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی ایلام گفت: با شهادت سردار سلیمانی قلب همه مظلومان عالم به درد آمد.

حجت الاسلام مهاجر مهدوی راد اضافه کرد: سردار سلیمانی ذوب شده در ولایت و متعلق به هیچ جناح و خطی نبود.

وی بیان کرد: با شهادت سردار سلیمانی ایران اسلامی و تفکر مقاومت به سوگ نشسته است و انتقام خون ای سردار سرافراز اسلام به زودی گرفته می شود.

اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام با سردادن شعارهایی این جنایت وحشیانه را محکوم  کردند.

مداحی، قرائت فاتحه و سوگواری در فراق  این سردار رشید اسلامی از دیگر مراسم جانبی این آیین بود.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - سردار قاسم سلیمانی - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 1846    ديروز: 1718    اين ماه: 13188    تاکنون : 2059859