کد خبر: 1134 تاریخ انتشار: 1398/10/14
امروز اگر حاج قاسم و ابوالمهدی به آرزوی خود رسیده اند این دو بزرگوار جبهه مقاومت را به جایی رسانده اند که بتواند نبرد را با نیروهای تازه نفس ادامه دهد.

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا

خبر شهادت سردار رشید اسلام و خار چشمان جبهه نفاق و امپریالیسم قلب ما را مالامال از اندوه کرد. شهادتش مبارک،  فقدان این شهید والامقام  را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج) و رهبر معظم انقلاب تسلیت عرض می نمایم.

امروز اگر خبر شهادت مالک اشتر به سید علی رسید باید بدانیم که این جبهه هزاران مالک دارد.

خون حاج قاسم مایه حیات اسلام خواهد بود همانند خون حمزه سیدالشهدا که اسلام را حیات بخشید .

اینجانب شهادت این دلاور مرد صحنه های خصم و نفاق  را به همه هموطنان گرامی به ویژه جامعه دانشگاهی تبریک و تسلیت عرض نموده و امیدوارم دست انتقام خداوند از استین آزادگان جهان بیرون آمده و تسکینی بر آلام دل سوخته ی ما باشد.

ان شاا...

دکتر محمد میرزایی حیدری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

برچسب‌ها : اسلام - سردار سلیمانی - شهادت