کد خبر: 1133 تاریخ انتشار: 1398/10/14

بسم الله الرحمن الرحیم

«مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‏ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلاً» (احزاب، 23)

بار دیگر دست اهریمن بزرگ، امریکای جنایت­کار به خون بزرگ مردی نستوه، مجاهدی مخلص و خستگی ناپذیر آغشته شد. ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی در واقع چنگ انداختن و خراشیدن سیمای انسانیت و جوانمردی و مقاومت است. فرزندان خمینی کبیر و تربیت یافتگان مکتب سید الشهداء آرزویی جز شهادت در سر نمی پرورانند. این شهادت گوارای وجود سردار سلیمانی باد. ریختن خون مظلومانه ایشان جان تازه­ای به درخت تنومند انقلاب و مقاومت دمید و سقوط ظالمان و طرفداران آنان را در منطقه سرعت خواهد بخشید. این مصیبت عظیم را به ساحت امام زمان عج، مقام معظم رهبری و همه هموطنان، همه  به ویژه جامعه دانشگاهی تبریک و تسلیت عرض می نمایم.

*حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام

برچسب‌ها : 0 - سردار سلیمانی - شهادت

آمار بازدید       امروز: 1839    ديروز: 1718    اين ماه: 13181    تاکنون : 2059852