بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی در گرامیداشت حماسه 9 دی

کد خبر: 1127 تاریخ انتشار: 1398/10/9
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در گرامیداشت حماسه «نهم دی» روز بصیرت و ولایتمداری، بیانیه ای صادر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه ای، ضمن گرامیداشت نهم دی روز بصیرت و ولایتمداری، بر رساندن پیام وحدت و انسجام ملت به گوش بدخواهان این کشور، تأکید کرد.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نهم دی ماه هویتی برگرفته از آرمان‌های انقلاب اسلامی دارد و گرامیداشت نهم دی حاوی این پیام است که ملت ایران نسبت به وحدت و مداخله دشمنان در سرنوشت خود حساس هستند و برای دفاع از ولایت فقیه، دستاوردهای انقلاب و منافع ملی از هیچ تلاشی در این راستا دست نمی کشند.

به واقع نهم دی ماه فصل تازه‌ای در تعمیق ارزش‌های انقلاب و تجدید بیعت با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب است. در سال 88 پس از گذشت چندین ماه التهاب‌آفرینی و تخریب اموال عمومی، سوءاستفاده خشونت‌طلبان از فضای موجود و فعالیت منافقان و سلطنت‌طلبان از آن وضعیت، موجب شد تا مقدسات و ارزش‌های اسلامی در ظهر عاشورا از این اقدام مخرب به منافع ملی در امان نباشد و به ساحت ائمه معصومین توهین شود و شرایط به گونه‌ای شد که عده ای فریب‌خورده از منافع ملی غفلت کنند، اما هوشیاری مردم دیندار و متعهد به فرهنگ و ارزش‌های اسلامی با حضوری بی‌بدیل در راهپیمایی نهم دی در حفظ و دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی، خنثی کردن توطئه دشمنان و عوامل دست‌نشانده و اطاعت از فرامین مقام معظم رهبری به نمایش گذاشتند.

به واقع حرکت مردمی نهم دی پیامی آشکار به همه برهم‌زنندگان نظم، آرامش و امنیت کشور به ویژه دشمنان ایران اسلامی بود که همواره می‌کوشند به اعتماد عمومی و منافع ملی ضربه بزنند، اما در مقاطع مختلف و تاریخی مردم به عنوان صاحبان اصلی نظام اسلامی با اراده ای بی‌نظیر، فتنه دشمنان و توطئه‌گران را خنثی می‌کنند که در این میان می‌توان به نقش جامعه دانشگاهی اشاره داشت که در آگاهی بخشی و بصیرت‌افزایی به آحاد ملت، به رسالت خود عمل کرده‌اند.

دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت نهم دی، روز بصیرت و ولایتمداری از خانواده بزرگ این دانشگاه می خواهد در کنار صفوف به هم پیوسته مردم، حضوری چشمگیر و دشمن‌شکن در راهپیمای این روز داشته باشند تا پیام وحدت و انسجام ملت رساتر از گذشته به گوش بدخواهان این کشور برسد.

برچسب‌ها : 9 دیماه - دانشگاه آزاد اسلامی - فتنه 88

آمار بازدید       امروز: 1093    ديروز: 1304    اين ماه: 44098    تاکنون : 2326613