نهم دیماه چراغ راهنما و حرکتی بصیرت آفرین بود

کد خبر: 1126 تاریخ انتشار: 1398/10/9
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: نهم دیماه چراغ راهنمایی مطمئن و حرکتی بصیرت آفرین بود

مسئول  بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: نهم دیماه چراغ راهنمایی مطمئن و حرکتی بصیرت آفرین بود

دکتر مهدی عباسی اضافه کرد:مسئولان باید بدون هیچ عذر و بهانه ای و به صورت خودجوش و غیورانه در این یوم الله و روز بصیرت شرکت کنند.

وی ضمن دعوت از عموم مردم به ویژه اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان و اساتید به عنوان فرماندهان و افرسان جنگ نرم باید هوشمندانه حماسه نهم دیماه را برای مردم تشریح و تبیین کنند.

وی بیان کرد مسئولان باید با درس گرفتن از فتنه 88 دشمن را در ایجاد فتنه های جدید مایوس کنند.

وی بیان کرد شرکت در مراسم نهم دیماه تجدید میثاق با آرمان های بلند امام راحل و منویات مقام معظم رهبری و ادامه راه شهدا است.

برچسب‌ها : بسیج اساتید - دانشگاه آزاد اسلامی - مهدی عباسی

آمار بازدید       امروز: 1867    ديروز: 1718    اين ماه: 13209    تاکنون : 2059880