درخشش دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در هفتمین جشنواره فرهیختگان کشور

کد خبر: 1120 تاریخ انتشار: 1398/9/29
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: به مناسبت هفته پژوهش و در هفتمین جشنواره سراسری فرهیختگان کشور که با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ، معاونین ایشان ، روسای واحدهای دانشگاهی سراسر کشور و محققین و پژوهشگران برگزارشد دو عنوان برتر به دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: به مناسبت هفته پژوهش و در هفتمین جشنواره سراسری فرهیختگان کشور که با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ، معاونین ایشان ، روسای واحدهای دانشگاهی سراسر کشور و محققین و پژوهشگران برگزارشد  دو عنوان برتر به دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: در این رابطه مهندس محمد حسین صالحی رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی واحد ایلام به عنوان مسئول آزمایشگاه  تحقیقاتی برتر کشور انتخاب و توسط دکتر طهرانچی از ایشان تقدیر شد.

وی اضافه کرد: در این راستا همچنین دکتر حامد حیاتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهلران نیز بعنوان پژوهشگر ممتاز و برتر کشوری شناخته شد و با اهدای لوح و با حضور دکتر طهرانچی از ایشان تقدیر شد.

وی اضافه کرد: همچنین در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر استان ایلام و با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام و سایر مسئولان استان از دکتر محمود نیک سرشت عضو هیات علمی واحد ایلام به عنوان پژوهشگر برتر استان در حوزه علوم انسانی تقدیر شد.

برچسب‌ها : پژوهشگران برتر - جشنواره فرهیختگان - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 284    ديروز: 1477    اين ماه: 5738    تاکنون : 2102061