رشد 5 برابری حضور اساتید و دانشجویان واحد ایلام در مسابقات سراسری آموزش قران و عترت نسبت به سال گذشته

کد خبر: 1116 تاریخ انتشار: 1398/9/27
معاون دانشجویی فرهنگی واحد ایلام گفت: حضور اساتید و دانشجویان واحد ایلام در بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری آموزش قرآن و عترت نسبت به سال گذشته رشد 5 برابری داشته است.

سید جلال  دهقانی اضافه کرد: با درنظر گرفتن تمهیدات لازم از جمله انجام تبلیغات محیطی ، استفاده از فضای مجازی و ایجاد انگیزه در سطح کلاس های درس تخصصی و گروه معارف و... استقبال اساتید و دانشجویان نسبت به سال گذشته بسیار چشم گیر بوده است.

وی اضافه کرد: در بخش اثار و ادبیات دینی هم نسبت به سال گذشته رشد 10 برابری مشاهده می شود که نشان از رویکرد بهتر و بیشتر اساتید و دانشجویان  نسبت به مسابقات قرآنی است.

بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری آموزش قرآن و عترت در واحد ایلام همزمان با سراسر کشور برگزار شد

برچسب‌ها : استان ایلام - معاونت فرهنگی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 819    ديروز: 2186    اين ماه: 6066    تاکنون : 2668147