گسترش فرهنگ اسلامی ایرانی از مهمترین رسالت‌های دانشگاه آزاد اسلامی است

کد خبر: 1113 تاریخ انتشار: 1398/9/24
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: گسترش فرهنگی اسلامی ایرانی یکی از مهمترین و جدی ترین رسالت های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فرهنگی است.

دکتر محمد میرزایی حیدری  در دومین جلسه شورای فرهنگی دانشجویی با حضور روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و با موضوع "رویکرد مدیریتی برای تسریع در شکل گیری دانشگاه آزاد اسلامی" اضافه کرد: مدیریت فرهنگی جامعه و دانشگاه باید به سمت فرهنگ مطلوب اسلامی حرکت کند.

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین و تاثیرگذارترین نهادهای علمی و فرهنگی جامعه است و باید این ظرفیت عظیم بیش از پیش در خدمت انقلاب و مردم باشد.

وی گفت : تمام واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام باید در حوزه فرهنگی با فعالیت دوچندان ضمن تبیین دستاوردهای نظام و دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فرهنگی  ماوایی برای نیروهای انقلابی و کار انقلابی در حوزه فرهنگی باشند.

وی بیان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی با هدایت و حمایت دکتر ولایتی و مدیریت دکتر طهرانچی اقدامات فرهنگی زیربنایی از جمله تدوین و اجرای طرح دستورالعمل آراستگی و شئون رفتاری و فرهنگی و... در حال انجام است  که با اجرایی شدن این طرح شاهد ساماندهی وضعیت فرهنگی و ارتقاء آن خواهیم بود که اقدامی به موقع و هوشمندانه است.

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با تعامل و همکاری با نهادهای انقلابی و به ویژه ائمه جمعه و جماعات استان ، حوزه های علمیه مرکز استان و شهرستان ها و... و به پشتوانه عظیم سخت افزاری و نرم افزاری خود می تواند در اعتلای فرهنگی استان و حل مشکلات و معضلات فرهنگی نقش آفرین باشد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 2102    ديروز: 2465    اين ماه: 17194    تاکنون : 2679275