گروه: مناسبت ها

برگزاری جشن عید سعید غدیر خم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 110 تاریخ انتشار: 1394/7/14
غدیر عیدی بزرگ اما مظلوم است

جشن عید سعید غدیر با حضوراساتید، دانشجویان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در نمازخانه واحد ایلام برگزار و از فعالان و یاوران نماز و دفاع مقدس تجلیل شد.
در این مراسم، معاون فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام ضمن گرامیداشت این یوم الله گفت: غدیر، عیدی بزرگ اما مظلوم است.
حجت الاسلام و المسلمین نظری گفت: ما باید بدانیم محب چه امامی هستیم و باید نعمت ولایت مولای متقیان را قدر بدانیم.
وی با اشاره به روایتی تاریخی از پاسخگویی علمی حضرت علی (ع) به سؤالات از پیش طراحی شده مغرضان گفت: علی (ع) همان کسی است که پیامبر در شأن جایگاه علمی او فرموده است که من شهر علمم و علی درب ورودی آن است.
نظری افزود: به گواه تاریخ، حضرت علی (ع) با آن بینش علمی الهی خویش، خلفا را از قضاوتهای نادرست نجات می داد و راه درست را به آنها نمایان می کرد.
در این مراسم به تعدادی از یاوران و فعالان نماز جوایزی اعطا شد. محمد جلیل بهادری، مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در این باره به خبرنگار ما گفت: طبق مصوبه شورای دانشگاه، هر ماه به پنج نفر از فعالان و یاوران نماز به قید قرعه جایزه ای تعلق می گیرد.
در این مراسم معنوی از برگزیدگان مسابقه کتبی دفاع مقدس که توسط معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شده بود نیز تقدیر به عمل آمد.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 151    ديروز: 2391    اين ماه: 4910    تاکنون : 823551