برگزاری نشست بصیرتی تحت عنوان نقش دانشگاهیان در عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب

کد خبر: 1093 تاریخ انتشار: 1398/9/6
به همت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و به مناسبت هفته بسیج ، نشست بصیریتی تحت عنوان "نقش دانشگاهیان در عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب" در واحد ایلام برگزار شد.

به همت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و به مناسبت هفته بسیج ، نشست بصیریتی تحت عنوان "نقش دانشگاهیان در عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب" در واحد ایلام  برگزار شد.

در این نشست که دکتر میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام ، دکتر مهدی عباسی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیات علمی حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی ایلام به تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و نقش و کارکرد دانشگاهیان با محوریت اساتید و دانشجویان در عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و همچنین به سئوالات اساتید در این خصوص پاسخ داد.

برچسب‌ها : بسیج اساتید - دانشگاه آزاد اسلامی - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 212    ديروز: 1784    اين ماه: 38936    تاکنون : 1966616