گروه: مناسبت ها

کد خبر: 109 تاریخ انتشار: 1394/7/8

برگزاری نمایشگاه عکس و آثار دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
به گزارش روابط عمومی واحد ایلام ، به همت پایگاه مقاومت بسیج اداری و روابط عمومی دانشگاه آزاد واحد ایلام، نمایشگاه عکس و آثار دفاع مقدس در محل سالن ساختمان آموزشی شماره دو دانشگاه برگزار شد.
نمایشگاهی از عکس های دفاع مقدس که یادآور سال هایی نه چندان دور از پایمردی و عزت و درد مردم ایران در جنگی نابرابر بود، شبیه سازی سنگر و میدان مین، حال و هوای خاصی به این نمایشگاه بخشیده است که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.
این نمایشگاه در هفته گرامیداشت دفاع مقدس و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و یادآوری مقاومت جانانه مردم ایلام در جنگ تحمیلی برگزار شده است تا بتواند گوشه هایی از دفاع مقدس ایرانیان را به نسل جوان منتقل نماید.
این نمایشگاه تا پانزدهم مهرماه جهت بازدید علاقمندان علی الخصوص دانشجویان دایر می باشد.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 150    ديروز: 2391    اين ماه: 4909    تاکنون : 823550