برگزاری اردوی توجیهی ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 1088 تاریخ انتشار: 1398/9/4
اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور دانشجویان و اعضای هیات رئیسه واحد ایلام در محل این دانشگاه برگزار شد.

برگزاری اردوی توجیهی ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

در این اردوی یک روزه هیات رئیسه واحد ایلام ضمن تشریح فعالیت ها و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی به تشریح حوزه های فعالیت خود پرداختند.

در ابتدای این جلسه مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نگاهی متعالی به جایگاه علم و دانشجو دارد و باید دانشجویان فرهیخته فقط به دنبال سواد صرف نباشند و باید به بعد معنویت و ارزشها هم اهمیت دهند.

حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد اضافه کرد: برای تعالی و پیشرفت در مسیر علمی باید دانشجویان به دو بال علم و معنویت  همراه هم و در کنار هم توجه کنند و نهاد رهبری در دانشگاه ماوایی برای رشد و بالندگی معنویت و ارزشهای اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز در جمع دانشجویان ورودی جدید گفت: در تمام دنیا و به ویژه در ایران اسلامی دانشگاه مکان ویژه و مقدسی است و باید شان و حرمت آن توسط دانشجویان رعایت شود و رفتار دانشجویان باید در تراز دانشگاه و محیط علمی باشد.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد مدارس سما و ایجاد رشته های تحصیلی از مقطع کاردانی تا دکتری برای تمام مقاطع تحصیلی برنامه علمی و آموزشی دارد و دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی است.

وی بیان کرد علاوه بر فعالیت های علمی و پژوهشی، مدیران این دانشگاه برای فارغ التحصیلان و دانشجویان این دانشگاه حتی در بحث اشتغالزایی هم برنامه دارند و در این راستا دانشجویان ممتاز در بحث علمی و اخلاقی در پروژه های علمی، تحقیقاتی و  اقتصادی دانشگاه مشارکت داده می شوند.

وی تصریح کرد: دانشگاه مکانی برای شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشجویان است و دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن زیرساخت های لازم در حوزه های نرم افزاری و سخت افزاری در خدمت توسعه استان و تربیت نیروی متعهد و متخصص است.

در ادامه معاونین دانشگاه به تشریح حوزه فعالیت خود پردختند.

این مراسم به همت معاونت دانشجویی فرهنگی واحد ایلام برگزار شد.

برچسب‌ها : اردوی توجیهی - ایلام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 196    ديروز: 1784    اين ماه: 38920    تاکنون : 1966600