آغاز تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 1087 تاریخ انتشار: 1398/9/2
تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع داوطلبان گرامی می‌رساند پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش، ثبت‌نام تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته از امروز (پنجشنبه 30 آبان) آغاز و تا دوشنبه 30 دی ماه ادامه دارد

متقاضیان پذیرش در این مقطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس http://azmoon.net نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل‌ها اقدام کنند و مطابق تقویم زمانی اعلام‌شده جهت تکمیل فرآیند ثبت‌نام، به واحدهای دانشگاهی موردنظر خود مراجعه کنند.

شایان ذکر است متقاضیان دوره کارشناسی ناپیوسته بـا دارا بـودن مـدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی دانشـگاه جـامع علمـی کاربردی می‌توانند در دوره کارشناسـی ناپیوسـته ثبت‌نام کنند.

برچسب‌ها : تکمیل ظرفیت - دانشگاه آزاد اسلامی - سوابق تحصیلی

آمار بازدید       امروز: 214    ديروز: 1784    اين ماه: 38938    تاکنون : 1966618