کد خبر: 1086 تاریخ انتشار: 1398/9/2
روسای واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با صدور بیانیه‌ای تأکید کردند: رهبر معظم انقلاب با حمایتی حکیمانه، دست ملت و مسئولان را در بزنگاه تاریخی گرفتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، روسای واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با صدور بیانیه‌ای، حمایت خود را از ورود خردمندانه رهبر معظم انقلاب در حمایت از مردم اعلام کردند.

در متن این بیانیه آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
از آنجا که نقش امامت امت، هدایت مدیران و آحاد مردم است و مدیران ارشد، لایه بین مردم و رهبری در اداره کشور هستند و باید در اعتمادآفرینی و اتکای به مردم بکوشند، ورود حکیمانه و خردمندانه رهبر فرزانه انقلاب در حمایت از یک تصمیم مدیریتی در سطح عالی‌ترین مقامات کشور، سرشار از منطق و حکمت بود. هرچند شاید تمام زوایای این خردورزی بر همگان آشکار نشود، اما باید درمقابل ولایت فقیه مدبر و عالم سر تعظیم فرود آورد و به وجود حکیمی که سخنش فصل‌الخطاب است، بر خود بالید.

مروری بر واژگان حمایت امام خامنه‌ای از تصمیم قانونی سران قوا، نهایت حکمت و عدالت را روشن می‌کند. جمع همزمان چند جهت انعکاس صدای ساختار و حاکمیت، حمایت از تصمیم‌گیران قانونی کشور، بازگویی درد و صدای طبقات متوسط و پایین‌دست مردم، محکوم کردن اغتشاشات اشرار و اراذل ضدانقلاب و منافقین آدمکش و افشای پروژه دشمن بیرونی، کاری بس دشوار است که رهبر روزهای سخت، در نهایت ظرافت و دقت به ایفای آن پرداخت.

ورود شجاعانه و جوانمردانه امام خامنه‌ای (مدظله العالی) دست همگان اعم از توده مردم، نمایندگان مردم در مجلس و دولت، نخبگان و صاحبنظران، علما و مسئولان را گرفت و همگان را از به خطا رفتن در یک بزنگاه بزرگ تاریخی نجات داد.
روسای واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور»

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - رهبر معظم انقلاب - روسای واحدها

آمار بازدید       امروز: 188    ديروز: 1784    اين ماه: 38912    تاکنون : 1966592