28 آبانماه پایان مهلت تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 1085 تاریخ انتشار: 1398/8/25
مهلت تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی 28 آبان ماه به پایان می رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی که از روز پنج شنبه 23 آبان ماه آغاز شده بود، تا 28 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند ( اعم از پذیرفته شدگان یا مردودین اعلام نتیجه قبلی این مقطع و یا افرادی که در مرحله قبل انتخاب رشته ننموده اند) به منظور شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت و انتخاب رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی می توانند طی روزهای فوق با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

برچسب‌ها : تکیمل ظرفیت - دانشگاه آزاد اسلامی - کارشناسی ارشد

آمار بازدید       امروز: 207    ديروز: 1784    اين ماه: 38931    تاکنون : 1966611