نشست سیاسی با موضوع مسائل روز و افول امریکا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 1080 تاریخ انتشار: 1398/8/14
نشست سیاسی با موضوع مسائل روز و افول امریکا با حضور دکتر سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد.

نشست سیاسی با موضوع مسائل روز و افول امریکا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

در این نشست که به همت بسیج اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب اسلامی وارد بازی قدرت بین المللی شده است و فشارها، تحریم ها ، تهدید ها و توطئه ها در چهل سال اخیر به همین خاطر است و باید ما مرعوب این اقدامات استکبار و غرب نشویم.

دکتر نقوی حسینی اضافه کرد: بعد از جنگ جهانی دوم قدرت های بزرگ نظمی را  ایجاد کرده اند و زنجیره ای از کشورها ردیف کرده اند و نهادهایی از جمله شورای امنیت، حق وتو، شورای حقوق بشر، دادگاه لاهه و... برای محافظت از این زنجیره ایجاد کرده اند.

وی بیان کرد انقلاب اسلامی این زنجیره قدرت را پاره کرده است.

وی بیان کرد : تنش بین ایران و امریکا در مرحله ای قرار دارد که توطئه ها پیچیده تر و سخت تر شده است و برای ادامه راه به افرادی نیاز داریم که از جان گذشته، مطیع رهبری و سرباز و فدایی انقلاب باشند.

در ابتدایی این مراسم حجت الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی راد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به ایشان خیر مقدم گفت.

برچسب‌ها : استان ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - نقوی حسینی

آمار بازدید       امروز: 378    ديروز: 1033    اين ماه: 46117    تاکنون : 1927023