گروه: مناسبت ها

حضور دانشجویان کانون هلال احمر واحد ایلام در آسایشگاه سالمندان شهر ایلام

کد خبر: 108 تاریخ انتشار: 1394/7/4
جمعی ازدانشجویان کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام از آسایشگاه سالمندان این شهر و امکانات آن بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی واحد ایلام، دراین بازدید که در فضای آکنده ازمهر و محبت، دانشجویان واحد ایلام به مقام شامخ مادران حاضردر این آسایشگاه احترام گذاشتند.
یکی ازدانشجویان حاضردر این بازدید گفت: شاید نتوان در وصف خوبی هایشان کلامی بیان کرد ولی باید بگوئیم مادر را می توان بزرگترین واژه در توصیف عشق دانست.
دانشجوی دیگری در حال صحبت با یکی از مادران جوان حاضر در این سرای سالمندان بود، نیز گفت: آیا انصاف این است ، این مـادران جوان که زندگی خود را وقت تربیت و بزرگ شدن فرزندان خود کرده اند، امروز فرزندان این مادران به جای محبت بیشتر، آنان را به سرای سالمندان بیاورند؟
دانشجویان کانون هلال احمر تاکید داشتند: امکانات موجود در این آسایشگاه باید ارتقاء یابد و بهترین امکانات موجود باید در اختیار این عزیزان باشد و امکاناتی که در ظاهر پیداست، امکانات بسیار ضعیف و محدودی می باشند.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 152    ديروز: 2391    اين ماه: 4911    تاکنون : 823552