باید تلاش شود شور حسینی اربعین تبدیل به بصیرت افزایی شود

کد خبر: 1074 تاریخ انتشار: 1398/8/4
امام جمعه ایلام گفت: اساتید و دانشجویان تلاش کنند شور حسینی که در اربعین ایجاد شده است تبدیل به معرفت افزایی و بصیرت افزایی شود

حجت الاسلام و المسلمین الله نور کریمی تبار به برگزاری مراسم اجتماع بزرگ هیات های مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و اضافه کرد: برگزاری چنین مراسمی باعث تعمیق معنویت و بصیرت افزایی می شود.

وی گفت: آنچه که باعث اغنای انسان می شود پول، پست و مقام و مدرک نیست چرا که انسان با داشتن اینها هم همیشه گمشده ای دارد و گمشده انسان و کمال مطلوب او خدا است .

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام اضافه کرد : اگر در مسیر خدا گام برداریم قطعه به آرامش می رسیم.

وی تصریح کرد: هیات دار شدن یعنی مسیر بندگی  به سمت خداوند را طی کردن و این باعث می شود افق دید ما وسیع تر شود.

وی به برخی اختلاف ها در جامعه اشاره کرد و گفت: اگر شاخص ما در رفتار و کردارمان امام حسین (ع)  باشد قطعا اختلاف ها کاهش می یابد.

در این مراسم همچنین مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: هیات های مذهبی محلی برای جمع شدن نیروهای ارزشی با تفکر انقلابی است.

حجت الاسلام والمسلیمین مهاجر مهدوی راد اضافه کرد: با رویکرد  جدید مسئولان دانشگاه و تفکر انقلابی حاکم بر دانشگاه با محوریت دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی حرکت بزرگی در راستای خدمت به اهل بیت آغاز شده است که قابل تقدیر است.

وی اضافه کرد: این حرکت عظیم قطعا در راستای هم افزایی نیروهای انقلابی است و فضای دانشگاه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی در پایان از دست اندرکاران کنگره بزرگ اربعین در استان ایلام و به ویژه دانشگاه آزاد  اسلامی ایلام تقدیر کرد.

این مراسم به همت نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام و معاونت فرهنگی واحد ایلام برگزار شد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - نهاد رهبری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 380    ديروز: 1033    اين ماه: 46119    تاکنون : 1927025