گروه: مناسبت ها

مراسم غبار روبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام ایلام

کد خبر: 107 تاریخ انتشار: 1394/7/4
به همت کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام مراسم غبار روبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام شهر ایلام برگزار شد.

در این مراسم معنوی اعضای کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با قرائت فاتحه و نثار گل یاد شهدا را گرامی داشتند
در این مراسم که بیر اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان ایلام نیز حضور داشت اعضای کانون به ذکر زیارت عاشورا پرداختند.
دبیر کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام هدف از برگزاری این مراسم را تجلیل از مقام والای شهدا و تجدید میثاق با آرمانهای بلند شهدا عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی واحد ایلام کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی دارای 300 عضو می باشد و یکی از فعال ترین کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام است.

برچسب‌ها :

خبرهای مرتبط

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

آمار بازدید       امروز: 1746    ديروز: 2078    اين ماه: 22767    تاکنون : 3329486