بازدید معاون امورمجلس دانشگاه آزاد اسلامی از ستاد اسکان مهران

کد خبر: 1068 تاریخ انتشار: 1398/7/22
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در شهر مهران دروازه ورود به عتبات عالیات از ستاد اسکان ، پارکینگ و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی مهران بازدید کرد.

معاون امور مجلس  دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در شهر مهران دروازه ورود به عتبات عالیات از ستاد اسکان ، پارکینگ و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی مهران بازدید کرد.

در این بازدید که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز حضور داشت ، مهندس احمد حیدری ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی مهران گفت: مبنای کار در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام  عشق به حسین و خادمی زوار است و این افتخار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام  از رئیس آن گرفته تا دانشجویان است.

وی تصریح کرد هر جا شور حسینی و عشق حسینی باشد و مبنای کار حسینی و کارامدی باشد حتما  نیروی  جهادی در آن حضور دارند.

وی  بیان کرد عشق حسینی و کار جهادی یعنی اینکه ساعت 2 بامداد همه عوامل دانشگاه آزاد ایلام خادم امام حسین باشند و  پارکینگ دانشگاه ،  اسکان موقت و مکانی که در آن زوار بزرگوار احساس امنیت می کنند آماده پذیرایی باشد و این از برکت تفکر جهادی و انقلابی این مجموعه است.

وی تصریح کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیرویی جهادی و پیگیر است و باید قدردان زحمات این نیروها باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز گفت: امروز به برکت امام حسین و اربعین حسینی شهر مرزی مهران روزانه پذیرای  بیش از 100 هزار زائر حسینی است و دانشگاه آزاد اسلامی هم با تمام توان در خدمت مردم و به ویژه خانواده دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی گفت: علاوه بر راه اندازی ایستگاه صلواتی در ایلام، مهران و دهلران ، همه ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زوار حسینی است و در این راستا اسکان موقت و پارکینگ نیز پیش بینی شده است.

وی بیان کرد با توجه به استقبال خوب جامعه دانشگاه آزاد اسلامی ، کلاس های درس واحد مهران به اسکان موقت برای رفاه زوار تبدیل شده است.

برچسب‌ها : معاون پارلمانی - مهران - مهندس حیدری

آمار بازدید       امروز: 382    ديروز: 1033    اين ماه: 46121    تاکنون : 1927027