دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام بدون آزمون دانشجو می پذیرد

کد خبر: 104 تاریخ انتشار: 1394/7/4
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در رشته های کارشناسی ناپیوسته ایمنی صنعتی ، پیوسته گیاه پزشکی و پیوسته مهندسی کامپیوتر بدون آزمون دانشجو می پذیرد

معاون آموزشی واحد ایلام گفت: با پیگیری های صورت گرفته و تصویب رشته های کارشناسی ناپیوسته ایمنی صنعتی ، کارشناسی پیوسته گیاه پزشکی و پیوسته مهندسی کامپیوتر این واحد دانشگاهی در نظر دارد برای ترم مهرماه بدون آزمون در رشته های فوق دانشجو بپذیرد.
دکتر منصور احمدی تصریح کرد : داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون ( www.azmoon.org) نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام نمایند.
وی گفت: داوطلبان پس از ثبت نام اینترنتی می توانند با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام مراجعه نمایند.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 1718    ديروز: 1877    اين ماه: 1718    تاکنون : 572691