«دکتر سروری مجد» مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها شد

کد خبر: 1038 تاریخ انتشار: 1398/6/16
دکتر طهرانچی با صدور حکمی، دکتر سروری مجد را به عنوان مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌ها منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دکتر علی سروری مجد را به عنوان مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان ها منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر علی سروری مجد

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور اینجانب و ریاست مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان ها» منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

محمدمهدی طهرانچی»

دکتر علی سروری مجد، پیش از این ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد را برعهده داشت.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر طهرانچی - روابط عمومی

آمار بازدید       امروز: 1273    ديروز: 1449    اين ماه: 44200    تاکنون : 1836321