رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از «سامانه باور 373» بازدید کرد

کد خبر: 1033 تاریخ انتشار: 1398/6/5
دکتر طهرانچی به مناسبت 31 مرداد روز صنعت، از توانمندی‌های وزارت دفاع در ساخت سامانه‌های پدافند هوایی و "سامانه باور 373" بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از "سامانه باور 373" با بیان اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مؤلفه های فرهنگ، علم، فناوری و اقتصاد را بنیان اقتدار کشور می‌دانند، گفت: براساس همین موضوع، دشمنان امروز استقلال علمی کشور را مورد هدف قرار داده و روی آن بسیار حساس شده اند.

دکتر طهرانچی با تقدیر از دانشمندان صنعت دفاعی در ساخت "سامانه پدافند هوایی باور 373"، گفت: سامانه باور نماد باور ملت ایران به "خود" است.

وی با بیان اینکه دشمنان تمام توان خود را برای انحراف ایران اسلامی از مسیر پیشرفت به کار بسته اند، تصریح کرد: خون های زیادی در راه جهاد علمی و رسیدن به قله های افتخار تقدیم انقلاب شده و بحمدالله در این چهار دهه مجموعه های علمی و دفاعی همواره حرکتی رو به جلو داشته اند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر طهرانچی - سامانه باور 373

آمار بازدید       امروز: 1316    ديروز: 1449    اين ماه: 44243    تاکنون : 1836364