ثبت نام حضوری از دانشجویان ورودی جدید + برنامه زمانبندی ثبت نام

کد خبر: 102 تاریخ انتشار: 1394/7/4
ثبت نام حضوری از دانشجویان ورودی جدید در مقاطع کاردانی ، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ، کارشناسی ارشد و دکتری در واحد ایلام + برنامه زمانبندی ثبت نام

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: آن دسته از دانشجویانی که برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته برگزیده شده اند بایستی با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری به واحد ایلام مراجعه نمایند.
دکتر منصور احمدی به زمانبندی ثبت نام در مقاطع کار دانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری اشاره کرد و گفت: از تاریخ 15 شهریور ماه تا 25 شهریورماه پذیرفت شدگان بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی می توانند جهت ثیت نام به واجد ایلام مراجعه نمایند.
وی اضافه کرد پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد نیز در روزهای 23 و 24 شهریورماه و مقطع دکتری نیز در روزهای 21 و 22 شهریورماه می توانند جهت ثبت نام به واحد ایلام مراجعه نمایند.
دکتر منصور احمدی ضمن خوش آمدگویی به ورودی های جدید گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی استان ایلام است که دارای فضاهای آموزشی و رفاهی با چشم انداز زیبا، اساتید مجرب و نخبه، آزمایشگاه ها و کارگاه های پیشرفته می باشد.
وی بیان کرد : در این واحد دانشگاهی 90رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دایر است و بیشس از 140عضو هیات علمی و دهها استاد مدعو وظیفه تدریس را بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: نسبت استاد به دانشجو در واحد ایلام وضعیت مطلوب دارد و تاکنون بیش از 20 هزار نفر از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند.
دکتر احمدی گفت: در حال حاضر بیش از 6 هزارو500 دانشجو در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.
وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام بزرگترین مرکز تحصیلات تکمیلی در استان می باشد ونقش مهمی در توسعه علمی، فرهنگی، اجتماعی و... استان ایلام دارد.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 180    ديروز: 2391    اين ماه: 4939    تاکنون : 823580